“STEWART & SALLY; WIJ KOKEN JIJ GENIET”

Bij Stewart & Sally vind je gezonde stews (Stewart) en salades (Sally); gerechten met een persoonlijkheid. Daarnaast staan er ook heerlijke wraps, soepen en sappen op het menu. Alle gerechten zijn in de basis Europees Mediterraan met invloeden uit de wereldse keuken. 

Stewart is stoer, vriendelijk, lichtvoetig en houdt van een stevige maaltijd. De stews met body zijn vol van smaak en eisen een zorgvuldige bereiding met daarin zacht gegaarde ingrediënten. Zijn tegenpool Sally is elegant, spontaan en een health lover. Ze gaat voor bijzondere smaakcombinaties in haar salades. De salades zijn licht, maar met een bite van vooral rauwe ingrediënten. 
Je ervaart de invloed van de tegenpolen in de gerechten, die ondanks de tegenstellingen elkaar aanvullen. Je kan ze apart bestellen maar gaan ook goed samen in de Stewart & Sally combinatie bowls. Ook zijn ze door de rijke variatie aan seizoensgroenten geschikt voor ieder moment van het jaar. 

De persoonlijkheid van Stewart en Sally vind je niet alleen terug in de gerechten maar ook in de huisstijl die zich laat leiden door de sfeer, beleving en uitstraling van de gezonde to-go gerechten; huiselijk, warm en gezellig. Het logo is, met een knipoog, een visualisatie van de twee gerechten. Stewart is geïnspireerd op een stevige stew en Sally op een krop salade. De foodcontainer is handgeschilderd. Het gevoel van het handgeschilderde sluit aan op de handbereide verse gerechten. 

Stewart & Sally: Van der Pekplein 3A, 1031GZ Amsterdam / De Boelelaan 1105, 1081HV Amsterdam  Tel: 0203316136 / 0618085371